Veelgestelde vragen

  Het product is uitverkocht, kom deze nog op de website?

We doen ons best om uitverkochte producten zo snel mogelijk aan te vullen. Wanneer een product weer op voorraad is delen we dit ook vaak op social media. Houdt onze social media in de gaten op zo up to date te blijven! Je kunt ons ook altijd een mail sturen: info@vivrejewels.nl

https://www.instagram.com/vivre_jewels/

https://www.facebook.com/Vivre-jewels-107751794076214/?modal=admin_todo_tour

 

  BINNEN WELKE TERMIJN WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?

Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen verzenden wij dan ook binnen 1/2 werkdagen. De levertijd is tussen de 1 tot 3 werkdagen. Houdt er rekening mee dat de levertijd wat langer kan duren bij verzendingen naar België of andere landen. 

 

    KAN IK MIJN BESTELLING NOG WIJZIGEN OF ANNULEREN NA HET DOEN VAN EEN BESTELLING? 

Na het plaasten van een bestelling is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren. Uiteraard heb je wel altijd het recht om je items te retourneren ( bekijk het kopje 'verzenden-en retourbeleid' voor de voorwaarden).

 

   MIJN ARTIKEL IS BESCHADIGD, KAPOT OF VERKEERD GELEVERD?

Wanneer je een verkeerd, beschadigd of kapot artikel ontvangt, neem dan contact op met ons door te mailen naar: Info@vivrejewels.nl

 

  KAN IK MIJN ORDER LATEN INPAKKEN ALS CADEAU?

Alle bestellingen bij Vivrejewels worden ingepakt als een cadeau. Ongeacht of het voor jezelf is of voor een ander, wij pakken alles met liefde in. 

 

 

 

© 2020 - 2023 Vivrejwels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel