CITRIEN

CITRIEN
De citrien is geel van kleur en werkt beschermend en opbeurend. De steen trekt voorspoed, geluk, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert daarnaast neerslachtigheid, depressie, angsten en destructief gedrag. Ze geeft moed, energie en laat je genieten van het leven. Het helpt je daarbij om persoonlijke kracht te vinden en deze in te zetten om je doelen te bereiken. Daarnaast helpt het je zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit te vergroten. De steen maakt je socialer en stimuleert je om je te openen naar anderen, contact te maken en je open te stellen. Op fysiek gebied werkt de citrien zuiverend, verwarmend en activerend. Het heeft een positieve werking op je nieren, blaas, darmen, milt, maag, alvleesklier, de spijsvertering en de bloedcirculatie. Ook geeft de steen energie bij vermoeidheidsklachten. De citrien wordt gewonnen in Madagaskar, Uruguay en Mozambique en Bolivia. De sterrenbeelden die horen  bij de citrien zijn tweelingen, stier, maagd, leeuw en boogschutter.  

Sorteer op
 • CITRIEN BRACELET SILVER
  CITRIEN BRACELET SILVER

  Deze 'Citrien bracelet' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armabnden. Met deze armband geef je je arm candy een kleurrijke touch! De perfecte toevoeging op je sieraden stash. Deze armband bevat steentjes van ci

  € 15,95
 • CITRIEN ARMBAND GOUD
  CITRIEN ARMBAND GOUD

  Deze 'Citrien armband goud ' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armbandjes. De armband is gemaakt met kralen van citrien.

  € 16,95
 • CITRIEN OORBELLEN
  CITRIEN OORBELLEN

  Deze 'citrien oorbellen´ zijn prachtig op zichzelf of om te combineren met andere oorbellen. Deze oorbellen zijn gemaakt van kleine citrien kralen.

  ∙ Materiaal: stainless steel
  ∙ Diameter ringetjes: 15 mm
  ∙ Wordt geleverd…

  € 16,95
 • CITRIEN OORBELLEN ZILVER
  CITRIEN OORBELLEN ZILVER

  Deze 'citrien oorbellen´ zijn prachtig op zichzelf of om te combineren met andere oorbellen. Deze oorbellen zijn gemaakt van kleine citrien kralen.

  ∙ Materiaal: stainless steel
  ∙ Diameter ringetjes: 15 mm
  ∙ Wordt geleverd…

  € 16,95
 • CITRIEN HANGER NOVEMBER
  CITRIEN HANGER NOVEMBER

  Deze hanger is gemaakt van citrien de geboortesteen van de maand november.

  ∙ Materiaal gouden details: gold filled
  ∙ Wordt geleverd in een doosje met daarbij een kaartje met meer informatie over de werking van de…

  € 14,50
 • CITRIEN OORBELLEN GOUD
  CITRIEN OORBELLEN GOUD

  Deze 'Citrien oorbellen´ zijn prachtig op zichzelf of om te combineren met andere oorbellen.

  Materiaal: stainless steel
  Diameter ringetjes: 15 mm

  € 21,50
© 2020 - 2022 Vivrejwels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel