LAPIS LAZULI

LAPIS LAZULI

De lapis lazuli is azuurblauw, blauwpaars, bleekgroen of rood van kleur. Lapis lazuli bestaat voornamelijk uit het mineraal lazuriet (blauw) met daarnaast vaak ook wat calciet (wit), sodaliet (blauw) en pyriet (goud). De lapis lazuli staat bekend als een spirituele steen. De steen  bevordert namelijk spirituele kracht, vaardigheden, astraal reizen, verlichting en innerlijke wijsheid. Daarnaast geeft hij je ook innerlijke rust en vrede. Lapis lazuli stimuleert eerlijkheid en oprechtheid. De steen helpt je om helemaal jezelf te zijn en je eigen weg te vinden en te bewandelen. Daarnaast bevordert hij je  creativiteit, objectiviteit en de helderheid van je geest. Ook heeft het  lapis lazuli een positieve werking op je vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli werkt in op het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor jou om je mening, emoties en dingen die je dwars zitten te uiten. Op fysiek niveau  helpt lapis lazuli bij klachten van de keel,schildklier en de stembanden. Ook kan de steen ondersteunend werken bij migraine, slaapproblemen, duizeligheid  en stress. De lapis lazuli wordt voornamelijk gewonnen in Afghanistan en Chili gevonden, maar er zijn ook vindplaatsen verder noordelijk in Centraal-Azië en China. De sterrenbeelden die passen bij de lapis lazuli zijn boogschutter en maagd.

Sorteer op
 • LAZULI EARRINGS GOUD (met lapis lazuli)
  LAZULI EARRINGS GOUD (met lapis lazuli)

  Deze 'Lazuli earrings' zijn prachtig op zichzelf of om te combineren met andere oorbellen. Met deze oorbellen geef je je ear candy een kleurrijke touch! De perfecte toevoeging op je sieraden stash.

  € 25,00
 • LAZULI BRACELET GOLD (met lapis lazuli)
  LAZULI BRACELET GOLD (met lapis lazuli)

  Deze 'Lazuli bracelet' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armabnden. Met deze armband geef je je arm candy een kleurrijke touch!

  € 23,50
 • LAZULI BRACELET Silver (met lapis lazuli)
  LAZULI BRACELET Silver (met lapis lazuli)

  Deze 'Lazuli bracelet' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armabnden. Met deze armband geef je je arm candy een kleurrijke touch!

  € 23,50
 • AVANI ARMBAND MET LAPIS LAZULI
  AVANI ARMBAND MET LAPIS LAZULI

  Deze 'Avani armband met lapis lazuli ' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armbandjes. De armband is gemaakt met kralen van lapis lazuli. Door het dragen van sieraden met edelstenen draag je niet alleen een moo

  € 23,50
 • UMA ARMBAND MET LAPIS LAZULI
  UMA ARMBAND MET LAPIS LAZULI

  Deze 'Uma armband met lapis lazuli ' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armbandjes. De armband is gemaakt met kralen van lapis lazuli. Door het dragen van sieraden met edelstenen draag je niet alleen een moo

  € 25,00
 • LAPIS LAZULI HANGER SEPTEMBER
  LAPIS LAZULI HANGER SEPTEMBER

  Deze hanger is gemaakt van lapis lazuli de geboortesteen van de maand september.

  ∙ Materiaal gouden details: gold filled
  ∙ Wordt geleverd in een doosje met daarbij een kaartje met meer informatie over de werking van de…

  € 14,50
© 2020 - 2023 Vivrejwels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel