TURKOOIS

TURKOOIS

Turkoois werkt beschermend en brengt je geluk, voorspoed en evenwicht. De steen werkt opwekkend en geeft je energie als je moe bent of je slecht voelt. Turkoois kan ook kalmerend werken in situaties waarin je dit nodig hebt. Het beschermt je tegen negatieve energie en negatieve invloeden van buitenaf, straling van beeldschermen, ziekte, ongelukken, pech en bijvoorbeeld diefstal. De steen is daarom ook goed om bij je te dragen tijdens het reizen. Het brengt je emoties in balans en vermindert stress, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, zelfdestructief gedrag, angst en paniek. De steen helpt je eigen levenspad te vinden en te volgen.  Ook helpt hij jou om jezelf te accepteren zoals je bent en schuldgevoel, schaamte en spijt loslaten. Turkoois helpt je inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor, en invloed hebt op, je eigen geluk.. Het stimuleert creativiteit en empathie. Op fysiek niveau werkt turkoois zuiverend, pijnstillend, kalmerend, verkoelend, ontstekingsremmend, ontgiftend. De steen wordt gewonnen in Mexico, de Verenigde Staten, China en Iran. De sterrenbeelden die horen bij de turkoois zijn de waterman en de vissen.

Sorteer op
 • TURKOOIS ARMBAND ZILVER
  TURKOOIS ARMBAND ZILVER

  Deze 'turkoois armband ' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armbandjes. De armband is gemaakt met kralen van turkoois.

  € 17,95
 • TURKOOIS ARMBAND GOUD
  TURKOOIS ARMBAND GOUD

  Deze 'turkoois armband ' is prachtig op zichzelf of om te combineren met andere armbandjes. De armband is gemaakt met kralen van turkoois.

  € 17,95
 • TURKOOIS NECKLACE GOLD
  TURKOOIS NECKLACE GOLD

  Deze ketting is gemaakt van kleine turkoois kraaltjes. De gouden kralen zijn van stainless steel en verkleuren dus niet.Deze ketting geeft je outfit een kleurrijke touch! Door het dragen van sieraden met edelstenen draag je niet…

  € 34,95
© 2020 - 2021 Vivrejwels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel