About Suus

Mijn reis als ondernemer

Al als klein meisje had ik een fascinatie voor edelstenen, al die prachtige kleuren, levendige schittering en betekenis. Deze passie bracht me bij het maken van subtiele edelsteensieraden. Wat begon als een hobby tijdens mijn studie, groeide uit tot een succesvolle bijbaan en uiteindelijk een volwaardige webshop. Na mijn studie kon ik fulltime aan de slag voor Vivre en het was een droom die uitkwam!

Nieuw hoofdstuk

De verkoop van de sieraden ging steeds beter en ik besloot mijn horizon te verbreden. Mijn zoektocht bracht me naar de schitterende handgemaakte artikelen uit India en Peru. Deze kleurrijke en authentieke artikelen voelden als een perfecte match, waarbij mijn liefde voor handwerk en authentieke culturen helemaal tot uiting kwam. Dit was het begin van een nieuwe fase voor Vivre. Langzaam maar zeker breidde ik de collectie verder uit. Hoewel ik met liefde de sieraden maakte, merkte ik ook dat het lastig werd nu we groter groeiden. Daarom besloot ik mij volledig te focussen op kleding en accesoires en te stoppen met de sieraden.

Intuïtie als kompas

Het is voor mij essentieel om mijn intuïtie te blijven gebruiken als kompas in de keuzes die ik maak. Zo laat ik bepaalde persoonlijke waarden ook terug komen binnen mijn bedrijf. Zo zetten ik me in voor eerlijke handel, goede werkomstandigheden en voor duurzaamheid. De focus ligt nu dan ook op het verder verwezenlijken van mijn ultieme doel namelijk; het creëren van een positieve maatschappelijke impact en het stimuleren van regionale duurzame economische groei.